Vom lucra în echipă pentru ieșeni!

Suntem candidații USR-PLUS pentru președinția Consiliului Județean și Primăria Municipiului Iași! Suntem încrezători că, pentru prima dată, după mulți ani, Iașul va o echipă la CJ și Primărie care va lucra pentru cetățenii săi!

Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la Consiliul Județean Iași: „În ultimii 20 ani, mereu au fost șicane și neînțelegeri între președinții de CJ și primarii Municipiului Iași. Simirad se certa cu Flaișer, Nichita cu Simirad, Chirica și Popa poartă lupte fratricide, ambii fiind crescuți la sânul PSD. O luptă sterilă, care pe care, din care ieșenii nu au câștigat niciodată nimic. Îi vedeți pe Alexe și Chirica întâlnindu-se și discutând despre proiectele orașului? Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe adeziunea lui Chirica, că Alexe deja este mai preocupat să nu piardă controlul filialei, iar lupta dintre cei doi, astăzi surdă, doar se va accentua!

Cosette Chichirău, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Iași: „Fără dialog și înțelegere între primar și președintele de CJ nu putem avansa marile proiecte pentru comunitatea noastră. CJ-ul se ocupă de modernizarea Aeroportului, dar de drumul de acces se ocupă Primăria. Șoseaua ocolitoare este un proiect ce ține de ambele instituții. La fel, transportul metropolitan sau dezvoltarea unei rețele de creșe și grădinițe în zona peri-urbană sunt domenii în care voi conlucra cu Marius pentru a găsi cele mai bune soluții. Vreau să terminăm odată cu gâlceava asta nesfârșită dintre Primărie și CJ care nu folosește nimănui. Pe noi ne interesează să producem rezultate pentru ieșeni, iar rezultatele mari se obțin doar în echipă”.