Reușim Împreună!

Cred, cu adevărat, că ne aflăm într-un punct de inflexiune în Iași, dacă nu chiar definitoriu pentru istoria noastră politică recentă.

Le mulțumesc lui Cosette și Monicăi, precum și tuturor membrilor și simpatizanților USR-PLUS Iași pentru că am reușit să concretizăm acest proiect de unificare a Opoziției, pe care mulți nu îl mai vedeau posibil.

Este unic în istoria Iașului, el reprezintă cheia înlocuirii, după 30 ani a administrației corupte din Iași! Este, după toate mesajele primite în aceste zile, răspunsul la marea așteptare a majorității ieșenilor, care s-a săturat de incompetență, de haos administrativ și de corupție la cel mai înalt nivel.

După ce și PNL Iași a ales drumul pervertirii prin aducerea pesedistului Chirica în organizație, această majoritate care astăzi nu mai este deloc tăcută și-a îndreptat speranța către noi, cei de aici din fața dumneavoastră.

Sunt convins că liberalii nu au susținut atâția ani PNL ca să ajungă să voteze astăzi PSD, nu au susținut cu tărie un partid pentru ca astăzi să se afle în situația de a avea primiți pe bandă rulantă primari PSD în rândurile PNL! Nu cred că au luptat atâția ani ca astăzi să-i facă campanie Întâiului fostului pesedist al Iașului, Mihai Chirica, și fost lider național PSD și, în general, nu cred că în toți acești ani au muncit ca să ajungă să susțină astăzi tot ce detestam noi mai mult la pesediști: amoralitatea, incompetența, trufia, căpătuiala, blaturile politice, trocurile făcute pe spatele ieșenilor!

În ultimii ani, din 2016 încoace, multora le-am părut ca un kamikaze prin lupta dusă la baionetă cu actuala administrație locală. Între timp, lupta mea, care părea solitară, și-a găsit răspuns într-o mișcare politică largă, prima echipă politică care a dovedit că, de dragul unui proiect mare pentru ieșeni, a trecut peste orgolii și orice asperități.

Alături de noi trebuie să vină și cei de la Împreună Pentru Moldova, precum și întreaga societate civilă care își dorește o schimbare cu adevărat!

**

Detalii de la conferința de presă susținută de Alianța USR-PLUS în data de 21.06.2020:

https://bit.ly/2V6cIAF
https://bit.ly/3hUIgDB

 

VIDEO Conferintă de presă

Alianța USR PLUS își prezintă echipa pentru Primăria și Președinția Consiliului Județean Iași

Conferință de presă 21 iunie 2020 - Alianța USR PLUS își prezintă echipa pentru Primăria și Președinția Consiliului Județean Iași.Monica Berescu, președintele PLUS Iași: De acum, ieșenii nu vor mai fi nevoiți să facă compromisuri și să aleagă răul cel mai mic. De această dată avem o soluție, venim către voi cu o oferta electorală reală, cu candidați competenți ale căror rezultate profesionale dovedesc acest lucru. Va propunem profesioniști în domeniul lor de activitate, arhitecți, medici, avocați, antrepenori, profesori, IT-iști, manageri, candidați care reprezintă o garanție a progresului și a faptului că putem scapă ieșenii de flagelul USL reunit sub umbrela lui Mihai Chirica și a lui Costel Alexe. După zeci de ani în care eu, noi, dumneavoastră am avut parte de o administrație coruptă și incompetentă, o administrație incapabilă să livreze minime standarde europene de viață, de am ajuns fruntași în clasamentele europene la proastă calitate a aerului și la lipsa de infrastructură- nu avem centură ocolitoare, nu avem un aeroport complet funcțional și curse multiple, tot ce ține de mobilitate urbană lasă de dorit și locuim într-un oraș care are toate premisele să fie capitală culturală europeană dar ai noștri edili sunt mult prea incompetenti să obțină acest lucru, la alegerile locale din 2020, noi ieșenii vom putea schimba acest lucru daca vom vota oamenii pe care îi merităm și de care avem nevoie, și nu pe marionetele altora. Candidații USRPLUS ii vor reprezenta pe ieșeni și nu grupurile de interese abonate la contracte cu PMI și cu CJ.

Publicată de PLUS Iași pe Luni, 22 iunie 2020