Refuz pensia specială „cu dedicație“ pentru parlamentari

Refuz pensia specială „cu dedicație“ pentru parlamentari, prin demisia mea, alături de cea a tuturor colegilor din Senat și Cameră din USR, înainte de finalul mandatului.

Principiile nu le-am tranzacționat niciodată și mă pot uita în ochii Dumneavoastră, ai ieșenilor, fără nici o teamă. Așa cum am demisionat din prima secundă când PNL l-a adus în partid pe pesedistul Chirica, la fel nu am nici o ezitare astăzi să fac ceea ce este decent și moral.

 

 Demisionez din Parlament fără nici o ezitare pentru că e singura modalitate prin care noi, politicienii care ne dorim cu adevărat O Românie fără hoție, ne putem feri de a primi „foloasele necuvenite“ ale unei pensii inventate de cei care doresc să primească bani nemunciți.

Am luat această decizie din respect față de toți românii care muncesc cinstit, pentru că scopul nostru, al celor din USR, nu este să ne îmbogățim, să ne facem tot felul de pile și relații, ori să fim protejați de legi parlamentare. 

Nici un gest nu e prea mic pentru a ajunge la binele pe care ni-l dorim cu toții. Ne vedem la vot, pe 6 Decembrie. Este șansa unei întregi generații de a trimite la ghena istoriei politicienii puși pe căpătuială și care ne sfidează cu rânjetul lor sinistru zi de zi.

Doar împreună putem construi O Românie fără hoție!