O nouă responsabilitate în Camera Deputaților

Astăzi, 12.11.2019, am avut onoarea de a fi desemnat noul Președinte al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților.

Propunerea a venit din partea Președintelui PNL Ludovic Orban și a fost votată în unanimitate de către grupul de deputați PNL.

Propunerea a fost sustinută și de actualul Ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

După funcția de Secretar în cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților, noua misiune de președinte este o onoare, dar și responsabilitate uriașă deoarece va trebui să coordonez o comisie foarte grea, cu problematică complexă. Mă voi completa, în acțiuni, cu Premierul și Ministrul Transporturilor, pe problemele de resort ale comisiei și voi depune toate eforturile pentru a legifera cât mai corect și mai eficient toate cele patru  moduri de transport.

Voi încerca să fiu un bun mediator cu toate grupurile politice din Camera Deputaților, pentru a avea cele mai bune acte legislative emise.

În paralel, voi continua, cu aceeași determinare, demersurile necesare pentru a urgenta realizarea autostrăzii Iași – Târgu Mureș, care va putea lega cea mai vitregită regiune a țării de restul României și de Europa.

#Românianormală