Ne apucăm de treabă! Mulțumim, IAȘI!

Rezultatul final la alegerile parlamentare plasează Alianța USR PLUS în postura de câștigători detașați în municipiul Iași, iar în județ am obținut un scor de peste 20%.

La capătul a doi ani electorali, este momentul să ne apucăm serios de treabă. Merg în Senatul României cu un mandat ferm din partea ieșenilor pentru a mă lupta cu toate puterile mele pentru A8, pentru Centura Iașului, pentru stoparea tăierilor plămânului verde din jurul Iașului. Mă voi bate pentru toate proiectele în care mi-am investit energia în acești ani și care v-au convins să îmi faceți onoarea de a mă încredința pentru încă un mandat de patru ani în Parlamentul României.

Politica este o muncă de echipă și, mai presus de orice, este despre oameni. Toată lupta mea din ultimii patru ani a fost în slujba ieșenilor și întreaga mea energie a fost dedicată unui singur scop: să combat nedreptatea strigătoare la cer care li s-a făcut și continuă să li se facă prea multor semeni.

Ceea ce ne unește în USR Iași și în Alianța USR PLUS la Iași sunt principiile de la care nu ne abatem: corectitudine, cinste și un nivel de competență profesională spre care tindem tot timpul. Nu ne este rușine să recunoaștem atunci când greșim și nu ne este rușine să întrebăm atunci când nu știm.

Vom continua să ne punem în slujba ieșenilor urmând întocmai acest spirit din Parlamentul României, dar și, foarte important, de la nivel local prin aleșii noștri în consilii și primarii Alianței USR PLUS Iași.

Ieşenii ne-au acordat încrederea lor la aceste alegeri parlamentare şi, pe lângă a le mulţumi, am dorit să le reamintim că noi, USR PLUS, ne ţinem întotdeauna de cuvânt şi respectăm ceea ce ne-am asumat!
 
NE APUCĂM DE TREABĂ!
Mulţumim, IAȘI!