Mulțumim ieșenilor care au votat pentru Klaus Iohannis!

 

Încrederea acordată de ieșeni președintelui Iohannis, în Municipiul Iași, ne bucură foarte mult. Timp de 90 de zile, împreună cu o echipă fantastică de voluntari am mers printre ieșeni, cu care am discutat despre proiectul prezidențial al domnului Klaus Iohannis.

Le mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot și, cu precădere, celor care au ales calea României Normale!

Iașul este un oraș cu un electorat de dreapta. Problema, până acum, a fost fragmentarea voturilor anti-PSD, pe de o parte, și rețeaua electorală întreținută cu resurse publice care mereu a fost mobilizată la vot de către social-democrați. Însă acest bazin inerțial, acest electorat captiv într-o oarecare măsură, este insuficient pentru a-i asigura oricărui candidat din partea PSD, fie el și Mihai Chirica, un nou mandat.

Contextul actual creează premise favorabile astfel încât, după atâția ani, cu o nouă administrație, începând de anul viitor, și în Iași să putem vorbi de realizarea unor proiecte cu adevărat mari pentru comunitate și mai ales finalizate în termen scurt: stadion, sală polivalentă, finalizarea PUG, proiecte de infrastructură pentru decongestionarea traficului, investiții în transportul public, măsuri pentru combaterea poluării sau pentru refacerea infrastructurii rutiere din cartiere.

#IașulMerităMaiMult!