Liberalii din Iaşi au fost trădaţi!

Fac un apel către toți votanții PNL care își doresc, la fel ca mine, un Iași depesedizat, un oraș cu o administrație competentă: veniți împreună cu noi – cu Cosette Chichirău la Primărie și cu mine la Consiliul Județean – și vom avea cu toții o alternativă serioasă la mascarada orchestrată de Alexe-Chirica!
 
Fac un apel către toți votanții PNL care nu sunt de acord cu pesedizarea PNL: veniți alături de noi pentru că avem șansa istorică de a oferi Iașului o administrație formată din oameni competenți, integri, care vor apăra interesul public, nu interesele de grup!
 
Astăzi, din păcate, lupta României cu obiceiurile mafiei de tip PSD nu pare nici pe departe terminată și e mai crâncenă ca niciodată:
 
La Suceava s-a întamplat zilele acestea un lucru incredibil și inacceptabil: NICIODATĂ până acum în România mafia lemnului nu și-a permis să îi atace fără nicio reținere cu pari, topoare, pistoale sau puști pe ONG-iștii care luptă împotriva furturilor din pădurile noastre. NICIODATĂ nu a existat atâta tupeu al infractorilor așa cum se întâmplă în mandatul actualului Ministru al Mediului.
 
La începutul acestei săptămâni, dl Costel Alexe, unul dintre cei doi lideri actuali ai PNL Iași, anunța că a votat inițiativa USR-PLUS și a societății civile – „Fără penali în funcții publice”-, pentru ca după doar câteva zile să fie numită director la Oficiul de Cadastru din Iași o doamnă condamnată definitiv și irevocabil tocmai pentru fapte de corupție săvârșite în mandatul său, în fruntea acestei instituții. În faza de urmărire penală, doamna în cauză a fost suspendată, iar după decizia definitivă a instanței, este repusă pe post! Presiunea publică și reacția imediată a presei au făcut ca doamna aceasta să demisioneaze. Și nu oricum, ci mulțumindu-i dlui Costel Alexe, asumându-și practic „maternitatea” profesională a acestuia cât timp a condus OCPI.
 
Acum două săptămâni, aceiași doi lideri ai PNL Iași, domnii Costel Alexe și Mihai Chirica, au organizat o ședință de partid la care au participat peste 100 de persoane, multe dintre acestea nerespectând nici măcar normele minime de distanțare socială. Rezultatul? PNL Iași a ajuns în rușinoasa situație de fi amendat de către IPJ Iași cu suma de 5.000 de lei.
 
În urmă cu o lună, același domn Costel Alexe, unul dintre cei doi lideri ai PNL Iași și actualul Ministru al Mediului, anunța că Guvernul va lupta necruțător cu mafia lemnului și că PNL a sprijinit inițiativa USR-PLUS de înființare a DNA-ului pădurilor, pentru ca după doar două săptămâni, același Guvern să atace la CCR proiectul de lege. În continuare, în pădurile din jurul Iașului drujbele sună ca o mare simfonie și nimeni nu le oprește.
 
Nu pentru asta au stat oamenii luni în șir în stradă, pe viscol sau caniculă! Noi toți, indiferent de orientarea și implicarea politică, ne-am dorit un singur lucru: ca orașele și țara noastră să scape, odată pentru totdeauna, de corupția PSD-istă!
 
Ieșenii trebuie să știe că se pregătește o mare farsă cu “echipa” în care unul vrea să conducă în continuare acest oraș, iar un altul să folosească metehnele partenerului său, la CJ.
 
Iașul a ajuns într-un punct de inflexiune și va trebui să ne hotărâm ce vrem pentru viitorul nostru.
 
Dacă noi nu reacționăm la astfel de derapaje, atunci nu facem decât să îi lăsăm pe acești indivizi să se desfășoare nestingherit.