La Iași, PSD-ALDE te bate dacă te opui!

Gestul dlui Radu Botez, viceprimar și candidat ALDE la Primăria Iași, în ședința de Consiliu Local de vineri, 28 februarie a.c., este incalificabil și de neacceptat.

Colegul meu liberal Răzvan Timofciuc este bruscat doar pentru că nu împărtășește aceleași opinii cu puterea, iar totul se petrece sub privirea îngăduitoare a primarului Chirica și a viceprimarului PSD Harabagiu, care manifestă, tacit, același dispreț cu care ne-am obișnuit.

După ce timp de patru ani colegii mei liberali au avut de suportat jigniri constante, fiind nevoiți să apeleze la instanță pentru ca și proiectele propuse de ei să apară pe ordinea de zi, astăzi vedem că până la violență nu mai era decât un pas.

Niciodată într-o ședință de CL nu s-a mai întâmplat așa ceva, iar pentru comportamentul huliganic ar trebui să răspundă nu doar dl Radu Botez, căruia îi cer să își dea demisia și retragerea din viața publică urgent, ci și primarul și viceprimarul PSD, care au aprobat ieșirea deviantă a colegului lor, fără să ia atitudine.

Astfel de comportamente nu trebuie să existe în Consiliul Local, și consider că sunt o ofensă inclusiv la adresa ieșenilor. Iar când în sală asistă pasiv până și șeful Poliției Locale Iași, atunci mă întreb ce apărare pot spera că au ieșenii care nu se află într-o sală oficială, unde totul este înregistrat.